Selçuk İnan'dan açıklama

Trabzonsporlu Selçuk İnan'ın maçsonu açıklamaları. İnan, "İkinci yarıya kötü başladık. Hesapta olmayan kayıplar yaşıyoruz. Rakiplerimizin kazandığı haftada 3 puanı almak istiyorduk. Gol atabileceğimiz pozisyonlara da girdik. Nasıl puan kaybı yaşadıysak bu

Selçuk İnan'dan açıklama

Trabzonsporlu Selçuk İnan'ın maçsonu açıklamaları. İnan, "İkinci yarıya kötü başladık. Hesapta olmayan kayıplar yaşıyoruz. Rakiplerimizin kazandığı haftada 3 puanı almak istiyorduk. Gol atabileceğimiz pozisyonlara da girdik. Nasıl puan kaybı yaşadıysak bu puanları topladıysak çalışıp tekrar puanlar alacağız. Kazanmaya yakındık ama şans yanımızda değildi. Taraftarlara teşekkür ederiz onları üzmek istemezdik ama elimizde olan bir şey yok. Camia da endişeye kapılmasın bunlar olağan şeyler biz kredimizi bitirdik artık puan kaybı yaşamayacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler