Selçuk İnan'da son durum!

Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Selçuk İnan kadrodan çıkartıldı!Trabzonspor'da Kayserispor maçı öncesinde Selçuk İnan şoku yaşanıyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın haber61'e yaptığı açıklamada Selçuk'un ishal olduğu ancak maç kadr

Selçuk İnan'da son durum!

Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Selçuk İnan kadrodan çıkartıldı!

Trabzonspor'da Kayserispor maçı öncesinde Selçuk İnan şoku yaşanıyor. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar'ın haber61'e yaptığı açıklamada Selçuk'un ishal olduğu ancak maç kadrosundan çıkartıldığı yönünde bir bilginin söz konusu olmadığı belirtmesine rağmen bağırsak enfeksiyonu geçiren İnan'ın Kayserispor maçına saatler kala tüm uğraşlara hazır hale getirilemediği ve maç kadrosundan çıkartıldığı bilgisine ulaşıldı. Selçuk'un bu maçta sahada olamayacağı belirtildi.

 

Ayrıca babasını yitiren Trabzonspor İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu’nun da babasını kaybettiği için maçta olmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor