Selçuk İnan gidiyor mu?

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Trabzonspor'da yerli oyunculardan Selçuk İnan'ın sözleşmesini henüz uzatmaması bordo-mavili cephede sıkıntı oluşturuyordu.  6 ay sonra bitecek sözleşmesi sebebiyle Selçuk'un Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe

Selçuk İnan gidiyor mu?

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı lider bitiren Trabzonspor'da yerli oyunculardan Selçuk İnan'ın sözleşmesini henüz uzatmaması bordo-mavili cephede sıkıntı oluşturuyordu.

 

6 ay sonra bitecek sözleşmesi sebebiyle Selçuk'un Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ile adı yerli medyada anılıyordu. Bu gelişmelerden sonra en net ve en son açıklama futbolcunun menajeri Batur Altıparmak'tan geldi. Altıparmak Selçuk'un Trabzonspor'da kaldığını açıkladı;

 

"Selçuk İnan Trabzonspor'un futbolcusudur ve sezon sonuna kadar Trabzonspor forması giyecektir. Selçuk İnan'ın ulusal basında yazıldığı gibi Beşiktaş, Fenerbahçe veya Galatasaray gibi bir takıma gitmesi söz konusu değildir. Oyuncu Trabzonspor'da mutlu. Sezon sonuna kadar hiçbir kulüple görüşme yapılmayacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler