Selçuk İnan dönüyor mu!

Trabzonspor’da sözleşme uzatmaya yanaşmayarak bonservis bedeli ödemeden Galatasaray’a giden Selçuk İnan bu kulüpte aradığını bulamadı. Bordo mavili ekibin şike süreci sonunda Şampiyonlar Ligine alınması da Selçuk’u etkilerken milli oyuncunun Trabzonspor’d

Selçuk İnan dönüyor mu!

Trabzonspor’da sözleşme uzatmaya yanaşmayarak bonservis bedeli ödemeden Galatasaray’a giden Selçuk İnan bu kulüpte aradığını bulamadı. Bordo mavili ekibin şike süreci sonunda Şampiyonlar Ligine alınması da Selçuk’u etkilerken milli oyuncunun Trabzonspor’dan ayrıldığı için pişman olduğu gelen iddialar arasında

Galatasaray’da istediği arkadaşlık ortamı bulamamanın yanı sıra bu kulüpte istediği mevkide oynatılmayan  Selçuk’un yakın çevresine Galatasaray’da mutlu olmadığını söylediği de gelen bilgiler arasında .

 Sarı kırmızılı ekipte huzursuz olan Selçuk’un yakın çevresine Trabzonspor’a dönmek istediğini söylediği de öğrenilirken Selçuk’un bonservis bedelinin yüksek olmasının yanı sıra bordo mavili kulübe dönme isteğine Trabzonspor cephesinden gelecek tepkilerden çekindiği için bu fikrini seslendirmekten çekindiği de gelen bir başka iddia.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor