Selçuk İnan: "Burak büyülüyor!"

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, arkadaşı Burak Yılmaz'ın bu yılki performansı ile herkesi büyülediğini belirtirken şunları söylyedi: "Maç içerisinde sadece gol atmıyor, her alanda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Benim eski arkadaşım olmas

Selçuk İnan: "Burak büyülüyor!"

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Selçuk İnan, arkadaşı Burak Yılmaz'ın bu yılki performansı ile herkesi büyülediğini belirtirken şunları söylyedi:

"Maç içerisinde sadece gol atmıyor, her alanda elinden geleni yapmaya çalışıyor. Benim eski arkadaşım olması bir yana, takımdaki herkes tarafından da çok seviliyor. Bizim en büyük artımız zaten bu. Biz bir aileyiz. Kalan haftalarda da bu özelliğimizi kullanmaya çalacağız. Eskişehirspor ile oynayacağımız maçı da kazanıp zirve yolunda yolumuza kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızın orada da bizim yanımızda olacağına inanıyorum. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor