Selçuk en çok buna üzülmüş!

Trabzonspor'un iki başarılı ismi Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.COLMAN'IN PERFORMANSINDA DÜŞÜŞ YOKColman'ın performansında düşüklük olup olmadığının sorulması üzerine Selçuk, "Colman'ın performansında düşüş yaşadığına inan

Selçuk en çok buna üzülmüş!

Trabzonspor'un iki başarılı ismi Burak Yılmaz ve Selçuk İnan Lig TV'ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

COLMAN'IN PERFORMANSINDA DÜŞÜŞ YOK

Colman'ın performansında düşüklük olup olmadığının sorulması üzerine Selçuk, "Colman'ın performansında düşüş yaşadığına inanmıyorum. Geçen sezon skora daha iyi katkı yaptı; ama hemen hemen bütün maçlarda 4 forvet oynuyor gibiyiz. Bunda da Colman'ın performansı etkili. Colman geçtiğimiz sezon zaman zaman forvete daha yakın oynadı, skora katkı yaptı. Bu sezon daha geride oynuyor ve performansı düşüş yaşanmış gibi görünüyor. Bu sezon hiç bir düşüklük yaşamadı ve çok iyi gidiyor" cevabını verdi.

EN ÇOK ÜZÜLDÜKLERİ MAÇ

En çok üzüldüğünüz maç var mı? sorusuna Selçuk, "Eskişehir maçı. Çok zordu. Ondan sonraki gece benim için çok zor geçti. Önlemini bilseydik

önlemini alırdık. Geçen sene de Fenerbahçe bizim maçta şampiyonluğu kaybetti. Olmayınca olmuyor. Fenerbahçe'nin yine aynı şekilde puan kaybedeceğini umuyorum" yorumunu yaptı.

Selçuk şampiyon olmak istediklerini dile getirirken "Olacağımıza inanıyorum. Fenerbahçe puan kaybedecek. Biz ligi 82 puanla tamamlayacağız Fenerbahçe 80 puanda kalacak. Buna inanıyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor