Selçuk: Burak'la gurur duyuyorum

Selçuk İnan, Lig'de dün Gaziantepspor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmayı unuttuklarını, önlerindeki Kayserispor maçına odaklandıklarını söyledi.Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de dün Gaziantepspor'a 4-2 yenildikleri karşılaşm

Selçuk: Burak'la gurur duyuyorum

Selçuk İnan, Lig'de dün Gaziantepspor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmayı unuttuklarını, önlerindeki Kayserispor maçına odaklandıklarını söyledi.

Galatasaray'ın milli futbolcusu Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de dün Gaziantepspor'a 4-2 yenildikleri karşılaşmayı unuttuklarını, önlerindeki Kayserispor maçına odaklandıklarını söyledi.

Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Intersport mağazasında, Adidas'ın bu mağaza için özel olarak tasarladığı ve kendisinin de giydiği ''adipower predator'' model kramponun tanıtımına katılan Salçuk İnan, burada basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yıldız oyuncu, Gaziantepspor ile oynadıkları karşılaşmayı geride bıraktıklarını anlatarak, ''Dünkü maçı unuttuk. Kayserispor maçına en iyi şekilde hazırlanıp, oradan galibiyet almak istiyoruz'' dedi.

Türk Telekom Arena'nın zeminin kötü durumda olduğunu ve burada futbol oynamanın zor olduğunu dile getiren Selçuk, ''O zeminde oynamak gerçekten zor. Son aldığım bilgilere göre zemin değişecek. İnşallah değişir, çünkü şu an iyi durumda değil'' diye konuştu.

Eski takım arkadaşı Trabzonsporlu Burak Yılmaz için övgü dolu sözler kullanan Selçuk İnan, ''Burak şu anda Türkiye'nin en formda, en iyi futbolcusu. Onunla gurur duyuyorum. Çok yakın arkadaşım, kardeşim gibi. Başarılarının devamını diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Tanıtımına katıldığı kramponu uzun zamandır giydiğini ve çok memnun olduğunu da söyleyen Selçuk, daha sonra krampon ile basın mensuplarına poz verdi.

Bu arada, kramponun renklerinin sarı-lacivert ağırlıklı olması dikkati çekerken, basın mensuplarının bu yöndeki görüşleri üzerine, Adidas Sportif Pazarlama Uzmanı Anıl Tuncel, kramponun çeşitli renklerinin bulunduğunu ancak Intersport mağazası için üretilen rengin bu olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler