Selçuk: "Burak Yılmaz dengemi bozuyor"

G.Saray’ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda şüphesiz en önemli pay ondaydı.Yaptığı asistler, muhteşem frikikleri ve golleriyle sarı-kırmızılıların sahadaki oyununu yönetti Selçuk İnan. Fakat bu sezona geçen yılki formundan çok uzakta başladı milli futbo

Selçuk: "Burak Yılmaz dengemi bozuyor"

G.Saray’ın geçtiğimiz sezonki şampiyonluğunda şüphesiz en önemli pay ondaydı.

Yaptığı asistler, muhteşem frikikleri ve golleriyle sarı-kırmızılıların sahadaki oyununu yönetti Selçuk İnan. Fakat bu sezona geçen yılki formundan çok uzakta başladı milli futbolcu.

Selçuk, performansındaki bu dalgalanmayla ilgili olarak şu açıklamaları yaptı:
 
"DENGEM ŞAŞIYOR"
“Melo'nun performansı geçen yılkinden uzakta. Melo’nun formsuzluğu, beni de etkiledi. Performansımdaki değişimin özel hayatımla ilgili olduğu söyleniyor ama böyle bir şey yok.
 
Burak top ne zaman ayağıma gelse çılgınlar gibi ‘Selçuk, Selçuuuk’ diye bağırıp pas istiyor, Bu durumda ben de deli gibi onu aramaya başlıyorum. O anda dengem şaşıyor. Sahada biri sürekli isminizi bağırsa siz de rahatsız olursunuz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler