Selçuk Aydın'dan vefa

Trabzon'da yapılacak ve Selçuk Aydın ile Ionut Dan Ion'un mücadele edeceği Dünya Boks Konseyi Orta Sıklet Gümüş Kemer karşılaşmasının gelirlerinin Van'daki depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.Selçuk Aydın ile Rumen Ionut Dan Ion arasında Trabzon'da yap

Selçuk Aydın'dan vefa

Trabzon'da yapılacak ve Selçuk Aydın ile Ionut Dan Ion'un mücadele edeceği Dünya Boks Konseyi Orta Sıklet Gümüş Kemer karşılaşmasının gelirlerinin Van'daki depremzedelere bağışlanacağı açıklandı.

Selçuk Aydın ile Rumen Ionut Dan Ion arasında Trabzon'da yapılacak Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Sıklet Gümüş Kemer mücadelesinin bilet gelirinin 4'te 1'i Van'daki depremzedelere bağışlanacak.

Rumen rakibini, İstanbul'da yapılan müsabakada yenen Selçuk Aydın, 26 Kasım Cumartesi günü memleketi Trabzon'da Hayri Gür Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada unvanını korumaya çalışacak.

Müsabaka biletleri Biletix üzerinden satışa çıkarken, organizasyonu düzenleyen Ahmet Öner, karşılaşmanın bilet gelirinin 4'te birini Van'daki depremzedelere bağışlanacağını söyledi.

Van'da yaşananlara duyarsız kalamayacaklarını ifade eden Öner, ''Bizim de çorbada tuzumuz olsun. Oradaki vatandaşlarımıza bir nebze de olsa yardımda bulunmak istedik. Trabzonlu sporseverlerden de destek bekliyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler