Selçuk Aydın'dan Sam'a destek

Şu anda Amerika’da bulunan Trabzonlu şampiyon boksör  Selçuk Aydın, Sinan Şamil Sam’ın durumuna üzüldüğünü belirterek, kendisini en kısa zamanda ziyaret edeceğim dedi.  Miami’de dünya şampiyonluğu maçı için çalışmalarını sürdüren Avrupa, Kıtalar Arası şam

Selçuk Aydın'dan Sam'a destek

Şu anda Amerika’da bulunan Trabzonlu şampiyon boksör  Selçuk Aydın, Sinan Şamil Sam’ın durumuna üzüldüğünü belirterek, kendisini en kısa zamanda ziyaret edeceğim dedi.

 

Miami’de dünya şampiyonluğu maçı için çalışmalarını sürdüren Avrupa, Kıtalar Arası şampiyonu ve Dünya İkincisi eski milli boksör  Selçuk Aydın, Sinan Şamil’e telefon açtığını belirterek, ‘Sinan eski takım arkadaşım ve değerli bir dostumdur. Yoğun bakımda olduğunu duyunca şok oldum. Henüz 36 yaşında olan Sinan Şamil, Türk boks dünyasına büyük hizmetler vermiş ve dünya boksuna ismini altın harflerle yazdırmış önemli bir isimdir. Maalesef şu anda Amerika’da olduğum için ziyaretine gidemiyorum. Telefon açtım ancak kendisi yoğun bakımda olduğu için görüşemedim. Fakat en kısa zamanda Türkiye’ye giderek kendisini ziyaret edeceğim. Gerekli her türlü yardımı yapacağımı da yakınlarına ilettim’ şeklinde konuştu.

 

Selçuk Aydın, ayrıca önümüzdeki yıl dünya şampiyonluğu için ringe çıkacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor