Selçuk Aydın'a sağlık kontrolü

Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’nin davetlisi olarak bu hastaneye gelen şampiyon Aydın, burada yoğun ilgiyle karşılanırken, 6 ay sonra yapacağı karşılaşma için rutin sağlık kontolünden geçti. YıldızlıGüven Hastanesi Genel Müdürü ve Tıbbi Direktörü Ke

Selçuk Aydın'a sağlık kontrolü

Trabzon Özel Yıldızlıgüven Hastanesi’nin davetlisi olarak bu hastaneye gelen şampiyon Aydın, burada yoğun ilgiyle karşılanırken, 6 ay sonra yapacağı karşılaşma için rutin sağlık kontolünden geçti. YıldızlıGüven Hastanesi Genel Müdürü ve Tıbbi Direktörü Kemik Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Aşık ,hastane genel koordinatörü Sezgin Yılmaz ve hastane çalışanları tarafından karşılanan Aydın, gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Trabzon halkının her zaman yanında olduğunu söyledi.

Aydın, sağlık konusunda kendisine kucak açan hastene yetkililerine teşekkür ederek “Sağlığımla ilgili bir problemim olması durumunda bana yardımcı olacaklarını söylediler. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. Umut ediyorum ki bu sadece benimle sınırlı kalmaz. Umarım Trabzon’da spor yapan amatör sporcularımızda bu imkanlardan yararlanarak sağlık kontrollerini yaptırır” dedi.

500.20120130181157.jpg

Hastane Genel Müdürü ve Tıbbi Direktörü Kemik Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Aşık da Selçuk Aydın’ın ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Kendisiyle gurur duyuyoruz. O bizim övünç kaynağımız. Bugüne kadar çok büyük başarılara imza attı. Bundan sonra da başarılar elde edeceğine gönülden inanıyoruz. Kendisi bize ziyarete gelmişken rutin sağlık kontrollerini yaptık. Buraya gelmesi bizi mutlu etti. Bundan sonra daha güvenli daha emin çalışarak başarılarına devam edecek” diye konuştu.

yildizli.jpg

Şampiyon Aydın, sağlık kontrolleri sırasında hastanenin Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Ziyrek tarafından kapsamlı muayene olurken herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor