Selçuk Aydın Trabzon'da yarışacak

Sıkı bir Trabzonspor taraftarı olan profesyonel bokstaki gururumuz Selçuk Aydın'ın Ionut Dan Lon ile yapacağı unvan maçının tarihi netleşti. Dev kapışma, 26 Kasım'da Trabzon'da.Trabzonsporlu kimliği ile her fırsatta öne çıkan ve ülkemizi profesyonel boks

Selçuk Aydın Trabzon'da yarışacak

Sıkı bir Trabzonspor taraftarı olan profesyonel bokstaki gururumuz Selçuk Aydın'ın Ionut Dan Lon ile yapacağı unvan maçının tarihi netleşti. Dev kapışma, 26 Kasım'da Trabzon'da.

Trabzonsporlu kimliği ile her fırsatta öne çıkan ve ülkemizi profesyonel boks anlamında başarıyla temsil eden Selçuk Aydın’ın unvan kapışmasının tarihi belli oldu. Şu an kendi kilosundaki bütün kemerlerin sahibi olan genç sporcu, Kanada asıllı rakibi Ionut Dan Lon ile 26 Kasım’da memleketi Trabzon’da karşı karşıya gelecek. Daha önce İstanbul’da tartışmalı bir maçın ardından mağlup ettiği rakibiyle bir kez daha ringe çıkacak olan Selçuk Aydın’ın maçı Hayri Gür Spor Salonu’nda saat 19.00’da başlayacak. Müsabaka biletleri biletix üzerinden satışa çıkarken, organizasyonu yine Ahmet Öner üstlenecek. Eski Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu da bu süreçte Öner ve Aydın’ın en büyük yardımcısı olacak. Tüm hemşehrilerinden destek beklediğinin altını çizen Selçuk Aydın, “Trabzon’da ringe çıkacak olmak benim için bambaşka bir duygu. Tüm Trabzonlular’dan destek bekliyorum. Onların yüzünü kara çıkartmayacağımdan emin olsunlar. Çünkü uzun zamandır bu müsabaka için çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor