Selçuk Aydın rakibini alkışladı

Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Siklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını koruma maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion ile Trabzon`da karşılaştı.12 raundluk müsabaka sonunda 3 hakemdende aldığı puanlarla maçı kazanan Selçuk Aydın,

Selçuk Aydın rakibini alkışladı

Trabzonlu boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Orta Siklet Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını koruma maçında Rumen rakibi Ionut Dan Ion ile Trabzon`da karşılaştı.

12 raundluk müsabaka sonunda 3 hakemdende aldığı puanlarla maçı kazanan Selçuk Aydın, güçlü bir rakiple karşılaştığını ve kariyeri boyunca hiç mağlubiyet almamış olan rakibine ikinci mağlubiyeti de kendisinin yaşattığını söyleyerek şöyle konuştu "Bu akşam burada güçlü bir rakibi yendim. rakibimi tebrik ediyorum Trabzon'a gelerek burada benden bu kemeri almayı düşünme cesaretini gösterdiği için onu alkışlıyorum. Rakibim güçlü biri bu güne kadar 29 maç yaptı ve hiç birinde yenilmedi. Kariyeri boyunca 2 mağlubiyet aldı ve ikiside benden."

Maçın ulusal kanallarda son iki güne kadar yayınlanması konusunda yapılan girişimslerin bir sonuç vermediğine de sitem eden Aydın "Maçı canlı yayınlayarak Türkiye ve Dünyadaki spor severlerinde izleme fırsarı verdiği için Kanaltürk'e teşekkür ediyorum. Kendini büyük sayan kanallar magazin programları yayınlamaya devam etsinler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor