Selçuk Aydın rakibine ne dedi?

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Las Vegas’ın ünlü mekanlarından Grand MGM Garden’de dünya şampiyonluk unvanını kaybeden Andre Berto, ve yeni rakibi Victor Ortiz hakkındaki görüşlerini bildiren şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu. B

Selçuk Aydın rakibine ne dedi?

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Las Vegas’ın ünlü mekanlarından Grand MGM Garden’de dünya şampiyonluk unvanını kaybeden Andre Berto, ve yeni rakibi Victor Ortiz hakkındaki görüşlerini bildiren şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere Dünya Boks Konseyi (WBC)’nin verdiği karara rağmen boksörümüz Selçuk Aydın ile ringe çıkmamak için 1 buçuk yıldan beri çeşitli bahaneler uyduran Andre Berto, yenilerek dünya şampiyonluk unvanını kaybetti. Bu sonuçla: Avrupa, Şampiyonluğu, Dünya Silver Şampiyonluğu ve Kıtalar Arası Şampiyonluğu dahil üç kemer sahibi olan orta sıklet boksörümüz Selçuk Aydın’ın yeni rakibi Meksika göçmeni Amerika’lı Victor Ortiz, oldu.

Selçuk: Maçın favorisi benim!

Konu hakkında görüşlerini açıklayan şampiyon boksörümüz Selçuk Aydın şöyle dedi, ‘Andre Berto ile dövüşüp WBC Dünya şampiyonluk unvanını kazanabilmek için 1 buçuk yıldır oyalandık. Son aşamada dünya boks konseyinin aldığı kararla unvanını benim karşımda koruma mecburiyeti varken, farklı bir rakiple dövüşmek için menajerime para teklif ederek uzlaşma sağlamak isteyen Berto ve ekibinin uzlaşmanın ardından kendi seçtikleri rakibe ezilerek kaybetmelerini ilahi adalete bağlıyorum ve Victor Ortiz'i kutluyorum’ dedi.

Maçı izleyenlerin gerçekleri gördüğünü belirten efsane boksörümüz Selçuk Aydın, şöyle devam etti, ‘Sanırım maçı izleyenler Andre Berto ve ekibinin neden bizimle maç yapmaktan kaçmak için bu kadar oyun yaptıklarını anlamışlardır. Victor Ortiz stil olarak benim kadar güçlü yumrukları olmamasına rağmen Berto’yu abondone ederek darma dağın etti. Darbeye karşı dayanıklılığı olmayan Berto, benim güçlü yumruklarım karşısında ayakta kalamazdı, bunu bildikleri için 1 buçuk yıldır bizden kaçtılar. Yeni dünya şampiyonu Viktor Ortiz’e gelince; Ben rakip seçmem yeter ki formda olayım. Ortiz, ringde dövüşken ve mücadeleci bir boksör olduğu için benim maç yapmaktan keyif altığım rakip türlerinden, çünkü benim güçlü yumruklarım ve darbelere dayanıklı bir dövüş tarzım var. Bir kaç raunt mücadele ettikten sonra benimle yakın dövüşe girenler ağır hasar alabiliyor ve bu benim maçta büyük ölçüde üstünlük kurmamı sağlıyor. Viktor Ortiz, ile yapacağım maçın favorisi olarak kendimi görüyorum’ şeklinde konuştu. Bu arada boksörümüzün menajeri Selçuk Aydın, Victor Ortiz,  maçının gerçekleşmesi için gerekli görüşmeleri başlatmış durumda...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor