Selçuk Aydın hastanelik oldu?

 Trabzonlu boksör Selçuk Aydın hastaneye kaldırıldı.Almanya’nın başkenti Berlin’de İtalyan rakibi Guiseppe Lauri, Üniversal Hall’de  yenen şampiyon boksör Selçuk Aydın Türkiye’ye dönüşü sırasında hastanelik oldu. Almanya’dan Türkiye’ye gelişi sırasında ha

Selçuk Aydın hastanelik oldu?

 

Trabzonlu boksör Selçuk Aydın hastaneye kaldırıldı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de İtalyan rakibi Guiseppe Lauri, Üniversal Hall’de  yenen şampiyon boksör Selçuk Aydın Türkiye’ye dönüşü sırasında hastanelik oldu. Almanya’dan Türkiye’ye gelişi sırasında hava değişikliği nedeni ile faranjit olan şampiyon boksör Aydın İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Sağlık ekiplerinin tıpı müdahalesinin ardından bir süre dinlendiği hastaneden taburcu olan şampiyon boksör Selçuk Aydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken ciddi bir şeyinin olmadığı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler