Selçuk Aydın eldiven başı yaptı

Geçtiğimiz gün memleketi Trabzon’dan Almanya’nın Stuttgart kentine gelerek antrenörü Conny Mittermeier ile çalışmalara başlayan boksörümüzün hedefi önümüzdeki karşılaşmayı kazanarak dünya şampiyonluk maçına çıkmak. Bu güne kadar; Avrupa Şampiyonluğu Dünya

Selçuk Aydın eldiven başı yaptı

Geçtiğimiz gün memleketi Trabzon’dan Almanya’nın Stuttgart kentine gelerek antrenörü Conny Mittermeier ile çalışmalara başlayan boksörümüzün hedefi önümüzdeki karşılaşmayı kazanarak dünya şampiyonluk maçına çıkmak.

 

Bu güne kadar; Avrupa Şampiyonluğu Dünya Silver Kemer Şampiyonluğu ve Dünya Kıtalararası Şampiyonluğunu üst üste kazanan tek boksör olarak Türk profesyonel boks tarihine adını altın harflerle yazdıran sporcumuz şimdi ise dördüncü kemerin peşinde.

 

Rakip Robert Guerrero üç farklı sıklette dünya şampiyonu olmuş tecrübeli bir isim.

 

450.20120509095916.jpg

 

Boks dünyasının gözünün üzerinde olacağı bu gece dünyanın en saygın televizyon kanallarından birisi olan Showtime tarafından naklen yayınlanacak. 

 

Zirveye yolculuk başladı

İkinci kez Amerika’da ringe çıkacak olan ortasıklet boksörümüz Selçuk Aydın, "Amerika Birleşik Devletlerinin California Eyaletine bağlı San Jose şehrinde İstiklal marşımızı okutmak bana çok büyük bir gurur verecektir.

 

Önümüzdeki maçın ciddiyetini biliyorum. Bu müsabakayı kazanacağıma olan inancım tamdır. Ekibimle birlikte çalışmalara başladık ve mükemmel bir antrenman ortamımız var.

 

Kendi memleketimde de iyi bir dinlenme ortamı bularak enerji depolama ve moralmen bu karşılaşmaya hazırlanma zamanım da oldu. Sevenlerimin dualarıyla ilerleyeceğim yolda başarılı olacağıma olan inancım tamdır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor