Şehitlerin kemikleri sızlar

 TV8'de Telegol yorumcularından Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın bedelli askerlik yapması ile ilgili haberlere çarpıcı bir tepki verdi..Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın bedelli askerlik yapması ile ilgili iddialar üzerine, her Türk vatandaşının bu konuyla i

Şehitlerin kemikleri sızlar

 TV8'de Telegol yorumcularından Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın bedelli askerlik yapması ile ilgili haberlere çarpıcı bir tepki verdi..

Erman Toroğlu, Aziz Yıldırım'ın bedelli askerlik yapması ile ilgili iddialar üzerine, her Türk vatandaşının bu konuyla ilgili söz söyleme hakkı olduğunu belirterek, "Aziz Yıldırım istediğini yapabiliyor. Herkesle oynuyor.

Aziz Yıldırım 60 yıldır askerlik yapmamış, bizim amcamızın giydiği fanilanın bedeni sorulurken, ona kimse bunun hesabını sormamış. Şehitlerimizin kemikleri sızlamıştır. Ben şehit ailelerinin yerinde olsam Aziz Yıldırım sen kim oluyorsun kardeşim, bizle ilgili açıklama falan yapma derim" ifadelerini kullandı.

Bu arada Toroğlu, Yıldırım'ın Şansal Büyüka'ya "Erman ile devam ederseniz önümüzdeki yayın ihaleyi alamazsınız" dediğini de tekrar etti.

  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor