Şehirde Fırtına başladı

HABER61.NET-SPOR SERVİS Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen karşılaşma Hüseyin Avni Aker stadında gerçekleştirilecek. Her Fenerbahçe maçında olduğu gibi bugün de sabah saatlerinden itib

Şehirde Fırtına başladı


HABER61.NET-SPOR SERVİS


Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.


Heyecanla beklenen karşılaşma Hüseyin Avni Aker stadında gerçekleştirilecek. Her Fenerbahçe maçında olduğu gibi bugün de sabah saatlerinden itibaren Trabzon sokaklarında hareketlilik başlladı. Bordo-mavili taraftarlar göz dolduran bir yürüyüş yapmak için Meydan parkında saat 15.00 'da buluşmak için anlaştılar. iç içine sığmayan ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen Trabzonsporlu taraftarlar Trabzon meydan da renkli görüntüler vermeye çoktan başladı.Horon ile eyleme "Vira Bismillah" diyen taraftarlar Akyazı'da yapılan stadyumda bulunan Spor Kompleksi'ne Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesini de protesto edecek. 2010-2011'de yaşanan şampiyonluk için mesajlar verecek olan Bordo-Mavili taraftarların sloganları şimdiden ses getirmeye başladı.


Öte yandan şehir dışından Trabzon'a gelenlerin Meydan parkında bulunan TS logosunun önünde fotoğraf çektirmeleri ise gözden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor