Sedat Doğan: CAS'a başvururuz!

 Galatasaray yöneticilerinden Sedat Doğan, futbolda şike iddiaları konusunda gerekenin yapılmaması halinde Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) tüm Türk takımlarına men cezası vermesinden korktuğunu söyledi.  Sedat Doğan, Associated Press (AP)

Sedat Doğan: CAS'a başvururuz!

 

Galatasaray yöneticilerinden Sedat Doğan, futbolda şike iddiaları konusunda gerekenin yapılmaması halinde Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) tüm Türk takımlarına men cezası vermesinden korktuğunu söyledi. 

 

Sedat Doğan, Associated Press (AP) ajansına yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, yetkililerin harekete geçmemesi nedeniyle cezalandırılmaması ve Şampiyonlar Ligi'nden geleceği umulan 40 milyon avroyu kaybetmemesi gerektiğini ifade etti.

 

''Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) ihmal ya da kusurundan biz sorumlu tutulamayız''diyen Doğan, ''Şikeyle mücadelede sıfır tolerans prensibini benimseyen UEFA'nın tüm Türk takımlarını Avrupa kupalarına katılmaktan men etmesinden ''korktuğunu'' belirtti.

''Galatasaray, her an her şeye hazırdır'' ifadesini kullanan Doğan, kulübün gerekirse Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) de başvurabileceğini kaydetti.

 

TFF'nin şike davasıyla ilgili belgelere ulaşabildiğini vurgulayan Doğan, mayıs ayının karar vermek için çok geç olduğunu ve kendilerini korumak açısından zamana ihtiyaç duyduklarını belirterek, elinde belgeler ve yetki bulunan TFF'nin karar vermesi gerektiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler