Sebat'ın amacı çıkışı sürdürmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kendi sahasında Alanyaspor'u 3-2 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ekrem Al, aldıkları galibiyet ile yeni bir başlangıç yapacaklarını söyledi.Al, yaptığı açıklamada, bulundukları sıralama itibari ile stresli

Sebat'ın amacı çıkışı sürdürmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kendi sahasında Alanyaspor'u 3-2 mağlup eden Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ekrem Al, aldıkları galibiyet ile yeni bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Al, yaptığı açıklamada, bulundukları sıralama itibari ile stresli bir karşılaşmaya çıktıklarını ve son dakikalarda da olsa galip gelmelerinin stresi üzerlerinden atacağını ifade ederek, ''Rakibimiz ve bizim için son derece önemli bir karşılaşma oldu. Puan sıralamasındaki yerimiz, ister istemez karşılaşmaya stresli başlamamıza sebep oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını iyi futbol ortaya koyarak, 1-0 önde kapattık. İkinci devrenin hemen başında bulduğumuz gol bizi rahatlamasına karşın, rakibimiz oyundan kopmadı ve karşılaşma bir anda 2-2 oldu. Sporcularımın mücadeleyi bırakmaması sonucunda da son dakikada bulduğumuz gol ile 3 puanı almayı başardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' dedi.

Artık bir çıkış yakalamak istediklerini de ifade eden Al, ''Alanya maçını galibiyetle kapatmamız, bundan sonraki karşılaşmalara öz güveni gelmiş bir takım olarak çıkmamızı sağlayacak. Bu da sahaya olumlu yansıyacaktır. Artık yeni bir başlangıç ve çıkış yapma zamanı geldi'' diye kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor