Sebat kondisyon depoluyor

Geçtiğimiz sezon lige oldukça iddialı girmesine rağmen sezonu istemediği bir yerde tamamlayan Sebat, gelecek sezon öncesi başarılı bir performans ortaya koymayı amaçlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla start ve

Sebat kondisyon depoluyor
Geçtiğimiz sezon lige oldukça iddialı girmesine rağmen sezonu istemediği bir yerde tamamlayan Sebat, gelecek sezon öncesi başarılı bir performans ortaya koymayı amaçlıyor. Yeni sezon hazırlıklarına önceki gün kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla start veren Bordo-Mavi-Beyazlılar, antrenmanlarının ilk günlerinde daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyor. Teknik patron Ayhan Alemdaroğlu, yapacakları çalışmalarla her geçen gün daha iyi bir seviyeye geleceklerini söyledi.
 
TRANSFER SÜRÜYOR
 
Lige kadar dolu dolu bir kamp dönemi geçirmek istediklerini ifade eden Alemdaroğlu, “Bunun için her günümüzü çok iyi bir şekilde çalışarak geçireceğiz. Yeni sezon öncesi tek hedefimiz başarılı olmak. Bunun dışında başka bir şey düşünmüyoruz. Genç ve yetenekli oyuncu kadromuzla bu sezon ligi arzu ettiğimiz yerde tamamlayacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Alemdaroğlu, yaptıkları antrenmanların yanı sıra transfer çalışmalarının da devam ettiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler