Sebat beklemeye geçti

Sebat Proje Trabzon Akçaabat transferde frene bastı. Geçtiğimiz günlerde bir çok ismi kadrosuna katma başarısı gösteren Bordo-Beyazlıların iki mevki için kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncuda problem yaşamasının ardından transferi beklemeye aldığı eldeki m

Sebat beklemeye geçti

Sebat Proje Trabzon Akçaabat transferde frene bastı. Geçtiğimiz günlerde bir çok ismi kadrosuna katma başarısı gösteren Bordo-Beyazlıların iki mevki için kadrosuna katmayı düşündüğü oyuncuda problem yaşamasının ardından transferi beklemeye aldığı eldeki mevcut kadronun durumuna göre hareket edecekleri öğrenildi. Teknik Direktör Ayhan Alemdaroğlu, transfer konusunda acele etmediklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde bazı oyunculara teklifler yaptık. Ancak kulüpleriyle bazı sorunlar yaşamalarından dolayı bu transferler gerçekleşmedi. Bazı futbolcularda yüksek ücretler istiyor. Bundan dolayı önceliğimiz mevcut kadronun son durumunu görmek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler