Schuster'in Türkçesi güldürdü!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster Türkçe öğreniyor. Alman teknik adam, dün sabah antrenman sonrası Ümraniye'de yardımcıları ile birlikte Hande Öğretmen'den aldığı derslere başladı. Tesislerde 3 saat süren ve 2 kez teneffüs arası verilen derste, teknik ek

Schuster'in Türkçesi güldürdü!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster Türkçe öğreniyor. Alman teknik adam, dün sabah antrenman sonrası Ümraniye'de yardımcıları ile birlikte Hande Öğretmen'den aldığı derslere başladı. Tesislerde 3 saat süren ve 2 kez teneffüs arası verilen derste, teknik ekip önce 29 harfli Türk alfabesini öğrendi. İkinci derste ise cümlelere geçildi.

 

Alman teknik adam ile birlikte yardımcıları sırayla ezberledikleri cümleleri söylemeye çalıştılar. Bu sezon kadrosuna takviye üstüne takviye yapılan Schuster, öğrendiği "Başkan bana futbolcu al" sözleri herkesi güldürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler