Schuster’in korktuğu 3 TS'li

Beşiktaş Teknik Direktörü, yarın Trabzonspor ile oynayacakları kupa maçı öncesi oyuncularını uyardı, Yattara, Jaja ve Serkan’a herkesin dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Siyah beyazlılar aynı çıkışı şimdi de Ziraat Türkiye Kupası’nda yapmak istiyor. Kart

Schuster’in korktuğu 3 TS'li

Beşiktaş Teknik Direktörü, yarın Trabzonspor ile oynayacakları kupa maçı öncesi oyuncularını uyardı, Yattara, Jaja ve Serkan’a herkesin dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

 

Siyah beyazlılar aynı çıkışı şimdi de Ziraat Türkiye Kupası’nda yapmak istiyor. Kartal, yarın Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Bernd Schuster de lig liderini büyüteç altına aldı. Alman teknik adam dün futbolcularıyla bir toplantı yaptı, analizlerini oyuncularına anlattı.

 

Schuster, “Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Kupası’nda yolumuz çok uzun. Keskin virajlar var. Yeni transferlerle yeni sayfalar açtık. Bu sayfaları başarılar ile doldurmak zorundayız. Önümüzdeki ilk ciddi sınav Trabzonspor ile. Trabzonspor ligin en istikrarlı ve disiplinli oynayan ekibi. Yattara, Jaja ve Serkan gibi önemli oyunculara dikkat edilsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor