Schuster'den şaşırtan karar!

Sezon içinde takımını kampa almadığı için eleştirilen ve son oynanan Fenerbahçe derbisinde futbolcularının karşılaşma günü tesislerde olmasını isteyen Bernd Schuster kararını değiştirdi.Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası futbolcularına, Trabzo

Schuster'den şaşırtan karar!

Sezon içinde takımını kampa almadığı için eleştirilen ve son oynanan Fenerbahçe derbisinde futbolcularının karşılaşma günü tesislerde olmasını isteyen Bernd Schuster kararını değiştirdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası futbolcularına, Trabzonspor karşılaşması öncesi kamp yapacağını açıklayan Alman teknik adamın bu kararı şaşkınlıkla karşılandı.

Yıldız futbolcularını kupa maçında dinlendiren Bernd Schuster'in, Trabzonspor maçına büyük önem verdiği ve sakat futbolcularıyla yakından ilgilendiği bildirildi.

Kupa maçında oynamayan Quaresma'nın bağırsak enfeksiyonu geçirdiği tedavisinin sürdüğü açıklanırken, Trabzonspor maçının taktik antrenmanında İbrahim Toraman'la çarpışan Guti'nin ise durumunun kritik olduğu belirtildi. Sağ ayak bileğine darbe alan İspanyol futbolcunun Trabzonspor maçında forma giyip giyemeyeceği maçtan önce kesinlik kazanacak.

Kupa maçında hafif sakatlıklar geçiren Almeida, Sivok ve Aurelio'nun ise oynayabilecek durumda olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor