Schuster yine yaptı yapacağını!

Bulgaristan'a saat 16.00'da hareket etmek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Schuster'in pasaportunu tesislerde unuttuğu anlaşılınca, Beşiktaş Kulübü'nden bir görevli, Bernd Schuster'in pasaportunu almak için Ümrani

Schuster yine yaptı yapacağını!

Bulgaristan'a saat 16.00'da hareket etmek için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Beşiktaş kafilesinde teknik direktör Schuster'in pasaportunu tesislerde unuttuğu anlaşılınca, Beşiktaş Kulübü'nden bir görevli, Bernd Schuster'in pasaportunu almak için Ümraniye Tesisleri'ne gitti. Ancak pasaport burada da bulunamadı. Bunun üzerine Alman konsolosluğu arandı ve Schuster için geçici bir belge verilmesi istendi. Alman Alman Konsolosluğu'ndan verilen belge Sabiha Gökçen Havaalanı'na götürülünce, bu sayede Beşiktaş kafilesi Sofya'ya hareket edebildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor