Schuster Trabzon için ne dedi?

Gaziantepspor beraberliği sonrası Schuster şunları söylediSchuster yaptığı açıklamada "Önümüzde koca bir ikinci yarı var. Henüz ikinci yarıdan bir maç oynanmadı. İkinci yarıda biz yeniden başlayacağız. Sakatların aramıza dönmesi ile her şeye yeniden başla

Schuster Trabzon için ne dedi?

Gaziantepspor beraberliği sonrası Schuster şunları söyledi

Schuster yaptığı açıklamada "Önümüzde koca bir ikinci yarı var. Henüz ikinci yarıdan bir maç oynanmadı. İkinci yarıda biz yeniden başlayacağız. Sakatların aramıza dönmesi ile her şeye yeniden başlayacağız. Ve ikinci yarıda daha güçlü bir kadro oluşturacağız.

Çok iyi futbolculara sahibiz ama bu futbolcuların sakat olması bizi çok zor duruma düşürdü. Bu kadar sakatımız olmasaydı puan farkı bu kadar olmayabilirdi. O zaman daha farklı olabilirdi her şey ve şampiyonluk Trabzonspor için bu kadar kolay olmazdı.

Aslına bakarsanız ben geldikten bugüne kadar olan gelişimden çok memnunum. Biz Beşiktaş'ın bir kaç senelik takımını oluşturmak için geldik. İlk yarıyı bitirdik. İkinci yarı için daha iyi çalışacağız. Yazın yapacağımız takviyelerle de daha iyi işler yapmaya çalışacağız. Ben takımının bugüne kadar olan performansından memnunum. İstediğim yolda gidiyorlar." dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor