Schuster omuzlarda geldi ama...

Beşiktaş'tan rüzgar gibi geçen Bernd Schuster, dün sabah 08.10 THY uçağı ile Londra'ya uçtu. İstanbul’a müthiş bir karşılama ile gelen Alman hocanın gidişi hayli sönük olurken, kulüpten hiç kimsenin uğurlamaya gelmemesi gözlerden kaçmadı. Tecrübeli teknik

Schuster omuzlarda geldi ama...

Beşiktaş'tan rüzgar gibi geçen Bernd Schuster, dün sabah 08.10 THY uçağı ile Londra'ya uçtu. İstanbul’a müthiş bir karşılama ile gelen Alman hocanın gidişi hayli sönük olurken, kulüpten hiç kimsenin uğurlamaya gelmemesi gözlerden kaçmadı. Tecrübeli teknik adamı gazeteciler yolcu ederken, 6 adet bagajı bulunan Schuster ile yer hostesleri arasında fazla yük konusunda tartışma çıktı. Duruma sinirlenen deneyimli hoca, bu esnada görüntü almaya çalışan medya mensuplarını sert bir dille uyardı. Ailesiyle birlikte İngiltere’ye giden Schuster’in, burada kendisine teklifte bulunan Fulham kulübüyle görüşme yapacağı, ardından da İspanya’ya gideceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler