Schuster komisyon mu aldı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster şok bir suçlama ile karşı karşıya kaldı. İspanya’nın Sevilla Radyosu, Mehmet Aurelio’nun Real Betis’ten siyah-beyazlı takıma transferi sırasında Alman hocanın komisyon aldığını ileri sürdü.Radyo yayınladığı haberde Real

Schuster komisyon mu aldı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Schuster şok bir suçlama ile karşı karşıya kaldı. İspanya’nın Sevilla Radyosu, Mehmet Aurelio’nun Real Betis’ten siyah-beyazlı takıma transferi sırasında Alman hocanın komisyon aldığını ileri sürdü.

Radyo yayınladığı haberde Real Betis eski başkanı Luis Oliver’in Schuster’in yakın arkadaşı olduğunu belirterek ikilinin aralarında anlaşarak transferi gerçekleştirdiğini iddia etti. Başkan Oliver’in Aurelio’nun yıllık ücretinin fazla olması nedeniyle takımda istemediği milli futbolcuyu alması için Schuster’e teklif götürdüğü ifade edildi. Haberde Schuster’in de Aurelio’yu Beşiktaş’a transfer ettiği ve karşılığında komisyon aldığı ileri sürüldü.

Bosch: Kasamız boşaltıldı

Real Betis’in yeni yönetimi, eski başkan Oliver döneminde şüpheli para transferinin olduğunu açıkladı. Başkan Yardımcısı Jose Antonio Bosch, yaptığı açıklamada, 1 Temmuz-13 Aralık 2010 tarihleri arasında “kulüp kasasının yaklaşık 1,5 milyon euronun boşaltıldığı” iddiasında bulundu.

Bosch, söz konusu tarihlerde kulübün harcamalarında şüpheli para transferleri olduğunu savunarak, özellikle Garcia’nın önce Zaragoza, daha sonra da Espanyol’a, Aurelio’nun da Beşiktaş’a transferlerinde ödenen komisyonlara dikkati çekti.

 

Aurelio’nun Beşiktaş’a transfer işlemleriyle ilgili 31 Ağustos’ta Real Betis kulübünden “Baston Corporation” adlı bir şirkete 300 bin euro artı vergi harcamaları gönderildiğini vurgulayan Bosch, “Tesadüfen, bu firmanın gösterildiği adres, Luis Oliver’in şirketlerinden biri olan Bitton Sport ile aynı çıkıyor” dedi.

Bosch, “Betis kasasından çıkan bu paraları geri koymak ve sorumluları ortaya çıkartmak için başlattığımız mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Şüpheli olarak kasadan çıkan 800 bin ila 1,5 milyon euro arasında bir paradan bahsediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yerel basın da Real Betis’in ödeme yaptığı, Madrid’de bulunan “Baston Corporation” adlı firma ile Schuster’in ilişkisi olduğu haberleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor