Schuster, Fatih Tekke için ne dedi

Schuster, Sivasspor maçı sonrası sorun yaşadığı ve son maçlarda kadroya almadığı Fatih Tekke'yi kafasından sildiğinin sinyallerini verdi. ''Fatih Tekke bugün yoktu. Kafanızdan tamamen sildiniz mi?'' sorusu Schuster'e ''bu futbolcuya bundan sonra şans verm

Schuster, Fatih Tekke için ne dedi

Schuster, Sivasspor maçı sonrası sorun yaşadığı ve son maçlarda kadroya almadığı Fatih Tekke'yi kafasından sildiğinin sinyallerini verdi.

''Fatih Tekke bugün yoktu. Kafanızdan tamamen sildiniz mi?'' sorusu Schuster'e ''bu futbolcuya bundan sonra şans vermeyecek misiniz?'' şeklinde çevrilirken, Beşiktaş Teknik Direktörü, Tekke'nin bundan sonra çok fazla şans bulmayacağı yönünde açıklamalarda bulundu.

 Basın mensuplarının konuyu açıklığa kavuşturmak için ''İlk yarının sonuna kadar Fatih Tekke'ye şans vermeyeceğini mi söylemek istiyor?'' diyerek yenilediği soru üzerine Schuster, aynı şekilde yanıt vererek, Fatih Tekke'yi kafasından sildiğinin sinyallerini verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor