Schus-Ter-lemeden gitti!

Alman teknik adam, "Başarısız olduğum bir takımda kalmak istemiyorum" diyerek görevinden ayrıldı. Beşiktaş Yönetimi ise durum değerlendirmesi için saat 13.00'te Nevzat Demir Tesislerinde toplanacak.İstifa ettikten sonra da önümüzdeki yılki alacağından vaz

Schus-Ter-lemeden gitti!

Alman teknik adam, "Başarısız olduğum bir takımda kalmak istemiyorum" diyerek görevinden ayrıldı. Beşiktaş Yönetimi ise durum değerlendirmesi için saat 13.00'te Nevzat Demir Tesislerinde toplanacak.

İstifa ettikten sonra da önümüzdeki yılki alacağından vazgeçen Schuster, futbolcularla vedalaşmak için Nevzat Demir Tesisleri'ne gidiyor..

Sezon sonuna kadar Havutçu
Bu ani istifa karşısında hazırlıksız yakalan Beşiktaş Yönetimi, sezon sonuna kadar takımı yardımcı antrenör Tayfur Havutçu'ya teslim etme kararı aldı. Yeni sezonda ise takımın başına başka bir hoca getirilecek. İlk adaylar ise Mustafa Denizli ve Rafael Benitez.

Q7 ve Çetesi ne olacak?
Alman teknik adamın ani istifasından sonra taraftarlar merakla şu sorunun cevabını bekliyor: "Yıldız oyuncuların durumu ne olacak". Schuster'in sezon başında takıma getirdiği Quaresma
ve Guti'nin yanı sıra yine devre arasında Alman hocanın isteği üzerine siyah-beyazlı ekibe katılan Fernandes, Simao ve Almeida'nın takımdaki geleceği merak konusu.

Bernd Schuster Beşiktaş'ta ne yaptı?
Sezon başında sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakan Mustafa Denizli'nin yerine takımın başına getirilen Alman teknik adam, siyah-beyazlı ekibe, ligin 26. haftasına girilirken veda etti. Geride kalan 25 haftada 36 puan toplayan Beşiktaş, ligde 7. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı takımın lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 21. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'ne ikinci turda Dinamo Kiev'e elenerek veda etti. Türkiye Kupası'nda ise grubundan 1. çıkan Beşiktaş, çeyrek finalde Gaziantep BŞB'yi eleyerek yarı finale kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor