Sayı ve ribaunt kralları TS'de

Beko Basketbol Ligi’nde geride kalan 22. hafta sonunda Trabzonspor’un başarılı oyuncuları  Elton Brown ile Jonathan Gibson ribaunt ve sayı krallığında zirvede yer almayı başardı.Amerikalı oyunculardan  Elton Brown 11.2 ortalamasıyla ribaund, Jonathan Gibs

Sayı ve ribaunt kralları TS'de

Beko Basketbol Ligi’nde geride kalan 22. hafta sonunda Trabzonspor’un başarılı oyuncuları  Elton Brown ile Jonathan Gibson ribaunt ve sayı krallığında zirvede yer almayı başardı.

Amerikalı oyunculardan  Elton Brown 11.2 ortalamasıyla ribaund, Jonathan Gibson18.8 sayı ortalamasıyla sayı kralı pozisyonunda bulunuyor.

Trabzonspor Kulübü resmi internet sayfasından oyuncuları  Elton Brown ile Jonathan Gibson’a başarılarından ötürü mesaj yayımladı.Mesajda;

“Sezon başından bu yana üstün performans sergileyen her iki oyuncumuzu da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.” denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler