Savunmacılar dikkat çekiyor

Karadeniz temsilcisinde savunma oyuncuları ligde ve Avrupa'da toplam 7 gol kaydetti. Galatasaray karşısında takımının ilk iki golünü atan Cezayirli Carl Medjani, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı. İstanbul deplasmanından takımının 3 puanla dönmesinde

Savunmacılar dikkat çekiyor

Karadeniz temsilcisinde savunma oyuncuları ligde ve Avrupa'da toplam 7 gol kaydetti. Galatasaray karşısında takımının ilk iki golünü atan Cezayirli Carl Medjani, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı. İstanbul deplasmanından takımının 3 puanla dönmesinde başrol oynayan savunma oyuncusu, bordo-mavililerin Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendiği maçta da bir kez topu filelerle buluşturmuştu. Cezayirli oyuncu, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yendiği maçta da ilk gole imza atmıştı.

Trabzonspor'un bir başka Cezayirli stoperi Essaid Belkalem ise bu sezon 2 kez gol attı. Medjani'yle Mersin İdmanyurdu filelerini havalandıran Belkalem, bordo-mavililerin Gaziantepspor'la 4-4 berabere kaldığı maçta da bir gol kaydetti.

Karadeniz temsilcisinin bu sezon UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında Ukrayna deplasmanında Metalist Kharkiv karşısında galibiyeti getiren golü Yunan savunma oyuncusu Avram Papadopoulos attı. Yunan stoper, son dakikada attığı golle takıma 2-1'lik galibiyeti getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor