Sarı-Siyahlılar istediği sonucu alamadı

Son oynadıkları Erzurum Büyükşehir Belediyespor müsabakasından da istedii sonucu alamayan Arsinspor ligde puan cetvelinde 13. sırada yer alıyor. 3.lig 3.Grup'ta oynadıkları 5 müsabakdan sadece 1 gaibiyet alabilen Sarı-Siyahlılar sahadan 4 mağlubiyetle iyi

Sarı-Siyahlılar istediği sonucu alamadı

Son oynadıkları Erzurum Büyükşehir Belediyespor müsabakasından da istedii sonucu alamayan Arsinspor ligde puan cetvelinde 13. sırada yer alıyor. 3.lig 3.Grup'ta oynadıkları 5 müsabakdan sadece 1 gaibiyet alabilen Sarı-Siyahlılar sahadan 4 mağlubiyetle iyi bir grafik çizmediğini gösteriyor. Erzurum deplasmanındaki mağlubeyeti hafta sonu sahasında oynayacakları Maltepesor ile unutturmak isteyen Arsinspor bu müsabaka hazrılıklarını sıkı tutuyor. Artık mağlubiyet görmek istemeyen sarı-siyahlı futbolcular Maltepespor maçı ile hem taraftarlarının gönlünü almak isterken kendi özgüvenlerinide yerine getirmek istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler