Sarı-Kırmızılılar hedef yükseltti

  Aroma Bayanlar 2.Lig B grubunu 36 puanla 5. sırada tamamlayan Hekimoğlu İdmanocağı Bayan Voleybol takımı yeni sezonda hedefini yükseltti. Sarı-Kırmızılılarda Antrenör Nuri Hazaroğlu, "Geçtiğimiz yıl iyi bir mücadele örneği gösterdik. Takıma yeni gelen a

Sarı-Kırmızılılar hedef yükseltti

 

 

Aroma Bayanlar 2.Lig B grubunu 36 puanla 5. sırada tamamlayan Hekimoğlu İdmanocağı Bayan Voleybol takımı yeni sezonda hedefini yükseltti. Sarı-Kırmızılılarda Antrenör Nuri Hazaroğlu, "Geçtiğimiz yıl iyi bir mücadele örneği gösterdik. Takıma yeni gelen arkadaşlar ile elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak bazı ufak tefek sıkıntılarımız oldu. Hatalarımız oldu. Yeni sezonda bu hatalarımızdan ders alıp bunları tekrarlamamaya özen göstereceğiz. Yeni sezonda daha fazla efor harcayıp bir üst lige adımızı yazdıracağız" şeklinde konuştu.

 
hekimoglu-idmanocagi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor