Saral'dan Ertem'e destek

 Spor Toto  2.Lig Beyaz  grupta mücadele eden Ofspor’da ardı ardına gelen kötü sonuçların ardından Ahmet Kazım Erten’in koltuğunun sallandığına dair çıkan dedikoduları Başkan Ercan Saral sert bir dille yalanladı. Bordo mavili klübün başkanı Ercan Saral ya

Saral'dan Ertem'e destek

 

Spor Toto  2.Lig Beyaz  grupta mücadele eden Ofspor’da ardı ardına gelen kötü sonuçların ardından Ahmet Kazım Erten’in koltuğunun sallandığına dair çıkan dedikoduları Başkan Ercan Saral sert bir dille yalanladı. Bordo mavili klübün başkanı Ercan Saral yaptığı açıklamada Erten’ güvenlerinin tam olduğunu belirterek  ‘ Futbol olarak en son maç hariç diğer iki maçta özellkikle Pendikspor karşılaşmasında çok iyi bir futbol oynadık. Yaşadığımız puan kayıplarında hakem hataları çok önemli bir etken oldu.Bugsaşspor karşılaşmasında çok iyi bir futbol ortaya koyamadım ancak yenilgiyi de haketmediğimizi düşünüyorum. Çünkü ortada geçen bir karşılaşmaydı. Takım olarak çok iyiyiz. Herkes parasını almış , arkadaşlık çok iyi ama maalesef istediğimiz gibi başlayamadık. İnşallah Bozhöyükspor maçı bir başlangıç olacak. Ben bu maçtan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Şu anda teknik heyet değişikliği kesinlikle gündemimizde yok . Hocamıza teknik heyetimize sonuna kadar güveniyoruz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor