Saral: "Herkes kendi işine baksın"

Ofspor başkanı Olcay Saral’dan ince mesajlar. Esprili kişiliğiyle ve verdiği ilginç mesajlarla zaman zaman ulusal basında da yer alan Saral, bu kez 1461 Trabzonspor’un bir yöneticisini hedef seçti ancak ismi açıklamadı.Saral 1461 Trabzon takımını satın al

Saral: "Herkes kendi işine baksın"

Ofspor başkanı Olcay Saral’dan ince mesajlar. Esprili kişiliğiyle ve verdiği ilginç mesajlarla zaman zaman ulusal basında da yer alan Saral, bu kez 1461 Trabzonspor’un bir yöneticisini hedef seçti ancak ismi açıklamadı.

Saral 1461 Trabzon takımını satın almayı istemelerinin ardından 1461 Trabzon yöneticisinin ”Herkes kendi işine baksın" şeklindeki sözlerine cevap verdi.

Saral Haber61'e konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 1461 Trabzon yöneticisinin kendi ismini vermediğini bu nedenle kendisinin de o yöneticinin ismini vermeyeceğini ifade ederek "Biz 1461 Trabzon takımını satın almak istedik. Teklifimizi de Trabzonspor yönetimine yaptık. Bu konuda hiçbir yetkisi olmayan 1461 Trabzon yöneticisi bu sözleri söyledi. 1461 Trabzon yönetimi atanmış bir yönetimdir ve bu konuda yetkileri yoktur. Biz 1461 Trabzon takımını Trabzonspor yönetiminden istedik. Bizim ne kadar satın almayı isteme hakkımız varsa Trabzonspor yönetiminin de o takımı bize o kadar satmama hakkı var. Ancak yetkisi olmayan bir yönetici bu açıklamaları yapıyor. Bunu doğru bulmuyorum. Biz 2.ligdeyken 1461 Trabzon’u satın almayı istedik ancak 1461 şimdi PTT birinci ligine çıktı. Verirlerse yine alırız” dedi.

KONGRE DE ADY ÇIKARSA ADAY OLMAYACAK

Bu sezon talihsiz bir şekilde 3.lige düşen Ofspor’da 27 Haziranda kongre yapılacak. Saral aday çıkması halinde bu kongrede aday olmayacak. Kulübün borçlarını 4 yılda 6 trilyondan 2,5 trilyona indirmeyi başaran Olcay Saral başkanlığındaki yönetim 27 Haziran 2015 tarihinde yapılacak kongrede bir başka aday çıkması halinde o adaya destek verecek.

Şuana kadar Ofspor’da herhangi bir başkan adayı ortaya çıkmazken kulübün onursal başkanı Rahmi Saral’da Ofspor’da güçlü bir yönetim için başkan adayı bulmak üzere kolları sıvadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler