Saral: 'Çıkışa geçmek istiyoruz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, öncelikli hedeflerinin takımı ligin alt sırasından kurtarmak olduğunu söyledi.Saral, yaptığı açıklamada, hafta içinde sahalarında oynadıkları maçta Tokatspor ile berabere

Saral: 'Çıkışa geçmek istiyoruz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, öncelikli hedeflerinin takımı ligin alt sırasından kurtarmak olduğunu söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, hafta içinde sahalarında oynadıkları maçta Tokatspor ile berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Ligin alt sırasından kurtulma mücadelesi veren bir takım olarak kendi sahamızda kaybettiğimiz 2 puan bizim için iyi olmadı. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz'' dedi.

Takımı bulunduğu durumdan kurtarmak için devre arasında gerekli takviyeleri yaparak daha güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden Saral, ''İkinci yarının çok daha zorlu geçeceğini biliyorduk. Hele de bizim gibi alt sıralarda yer alan takımlar için lig çok zorlu geçecekti. Her takım her takımı yenebilecek güçte. Bizim öncelikli hedefimiz bu takımı ligin alt sırasından kurtarmak. Bunun için artık puan kaybına tahammülümüz yok. Kaybedilen puanların telafisi yok denecek kadar az olan bir sürece girdik. Önümüzde hafta sonu deplasmanda oynayacak olduğumuz Kocaelispor karşılaşması var. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile çıkışa geçmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler