Saraçoğlu: Tehditler aldık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları ve rakip takımın 3-1 kazandığı maçta Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün galibiyete gölge düşürdüğünü iddia etti.Saraço

Saraçoğlu: Tehditler aldık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, hafta sonu deplasmanda karşılaştıkları ve rakip takımın 3-1 kazandığı maçta Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk'ün galibiyete gölge düşürdüğünü iddia etti.

Saraçoğlu, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sarı yeşilli ekibin dün deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor maçını değerlendirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın iyi mücadele ettiğini ve ilk yarıyı önde tamamladıklarını belirten Saraçoğlu, ancak rakip takımın ikinci yarıda attığı gollerle karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.

Maçın devre arasında bazı istenmeyen olayların yaşandığını ifade eden Saraçoğlu, şunları kaydetti:

''İkinci yarı oyuncularıma destek için soyunma odasına indim. Ancak futbol kariyerimde görmediğim bir manzarayla karşılaştım. Balıkesirspor Kulübü Başkanı, futbolcumuz Sedat'ı tehdit ediyor. Diğer futbolcularımıza da ağza alınmayacak hakaretler ve tehditler... Ben bir kulüp başkanına bunu hiç yakıştıramadım. Özellikle Balıkesirspor gibi bir takımın kulüp başkanına bunu yakıştıramadım. Rakip takım ikinci yarıda elde ettiği pozisyonları gole çevirip, bizi mağlup etti. Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk galibiyete gölge düşürdü. Yapılanları kınıyorum. Bu konudaki şikayetimizi Türkiye Futbol Federasyonuna ileteceğiz.''

Kemal Saraçoğlu, takımına güvendiğini, ligde kalan maçları kazanarak şampiyon olmak istediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor