Sapara'nın talipleri artıyor

 2011-12 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer olan futbolcu bordo-mavili takımda geçirdiği yarım devrelik sezonda beklenen performansı gösteremedi. Bordo-mavili takım Gaziantepspor'dan Olcan Adın'ı almak için Sapara'yı Gaziantepspor'a kiralık olarak v

Sapara'nın talipleri artıyor

 

2011-12 sezonunun başında Trabzonspor'a transfer olan futbolcu bordo-mavili takımda geçirdiği yarım devrelik sezonda beklenen performansı gösteremedi. Bordo-mavili takım Gaziantepspor'dan Olcan Adın'ı almak için Sapara'yı Gaziantepspor'a kiralık olarak vermişti. 

Teknik Direktör Hikmet Karaman ile birlikte iyi bir sezon geçiren oyuncu, Gaziantepspor forması ile ilk golünü Trabzonspor'a atmıştı. Kırmızı-siyahlı takımda gösterdiği performans ile beğeni kazanan Sapara diğer takımlarında dikkatini çekmeyi başardı. 

 

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Gaziantepspor'un dışında Eskişehirspor ve Kasımpaşa'nın oyuncuya talip olduğu öğrenildi. 

 

Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Sapara'yı yurt dışı kampına götürmesine rağmen şartların oluşması halinde satabileceği ifade ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler