Sapara'da son durum!

Davraz kampında Metalurg Zaporizhzhia takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Sapara  ülkesi Slovakya'da ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Sapara'nın tedavisini ülkesinde devam ettireceği öğrenildi.B

Sapara'da son durum!

Davraz kampında Metalurg Zaporizhzhia takımı ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalacak olan Sapara  ülkesi Slovakya'da ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Sapara'nın tedavisini ülkesinde devam ettireceği öğrenildi.

Bu arada, Sapara ile yönetim arasında yapılan görüşmelerde önemli yol katedildi. Yöneticilerin, “Bize kolaylık sağla” talebine olumlu yaklaşan Slovak oyuncunun, “Şanssız bir sakatlık yaşadım. Uzun süre forma giyemeyeceğim. Trabzonspor’u zor durumda bırakmak istemiyorum. Bu yüzden anlaşmaya hazırım” dediği öğrenildi. Sapara’nın 500 bin Euro karşılığında sözleşmesini fesh etmeyi kabul edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler