Sapara ve Vittek henüz bitmedi

ANKARAGÜCÜ DÜNKÜ ANLAŞMAYA KONU OLAN TAAHÜTLERİNİ YERİNE GETİRMEDİ Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan yönetici, “Her iki oyuncu için Ankaragücü ve futbolcuların menajeriyle görüşmelerimiz devam ediyor.  Aslında dün itibariyle her konuda k

Sapara ve Vittek henüz bitmedi

ANKARAGÜCÜ DÜNKÜ ANLAŞMAYA KONU OLAN TAAHÜTLERİNİ YERİNE GETİRMEDİ

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan yönetici, “Her iki oyuncu için Ankaragücü ve futbolcuların menajeriyle görüşmelerimiz devam ediyor.  Aslında dün itibariyle her konuda kendileriyle her konuda anlaşmaya varmıştık. Bugün ise bu transferin her konuda sonuçlandırılması için kendileriyle ikinci bir görüşme yaptık. Bugün transferi sonuçlandırırsak, bu oyuncuları Şampiyonlar Ligi’nde oynatma ihtimalimiz var. Bu açıdan bizim için önemli bir gün bugün. Futbolcular ve futbolcuların temsilcisi Mithat Halis’le her konuda anlaştık.  Her sözlerini yerine getirdiler.  Ancak Ankaragücü, anlaşmaya konu olan taahütlerini şu ana kadar yerine getirmediler. Eğer Ankaragücü dünkü yaptığımız anlaşma çerçevesinde verdiği sözü tutarsa bu iki transfer bitmiş olacak” dedi.

BİZİM İÇİN ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DE OYNAMALARI ESAS; ANKARAGÜCÜ SANIRIM DÜN VERDİĞİ KARARI HALA DÜŞÜNÜYOR

Anlaşmanın bugün yapılmaması durumunda Sapara ve Vittek’in gündemde kalmaya devam edeceğini belirten Trabzonspor yöneticisi, “Bunu ayrıca değerlendireceğiz.  Başından itibaren Ankaragücü’nü incitecek bir tavır içerisinde olmadık. Onlarla hep temas içerisindeydik. Dün akşam her konuda anlaşmıştık; ancak bugün sadece iş prosüdüre kalmışken, Ankaragücü bunu yapmaktan imtina etti. Sanırım dün verdikleri, halâ kararı değerlendiriyorlar.  Biz de tavrımızı buna göre ayarlayacağız. Bundan sonra bizim de şartlarımız değişecek. Biz transferin bugün olmasını istiyorduk; çünkü onları Şampiyonlar Ligi’nde de oynatmak istiyoruz” diye konuştu.

SAPARA VE VİTTEK UZUN SÜREDİR İZLEDİĞİMİZ, BİLDİĞİMİZ OYUNCULAR

Taraftara da seslenen bu transferlerden sorumlu yönetici, “Şampiyonlar Ligi’ne katılacağımız açıklandıktan sonra, transfer yapmak için gerekli süreyi bulamadık. Taraftarımızın bunu bilmesi gerekiyor. Zaman çok azalmıştı. Yeni bir strateji belirledik ve hata yapma lüksümüz yoktu. Buna göre hareket etmek zorundaydık. Takıma katkı sağlayacağından emin olduğumuz isimler üzerine yönlendik. Volkan, Cech bu kapsamdadır. Taraftarımızın Sapara ve Vittek’i de bu çerçevede algılaması gerekiyor” şeklinde konuştu.

öte yandan Trabzonspor Genel sekreteri hasan Yener haber612e verdiği son dakika bilgisinde görüşmelerin devam ettiğini ve olumlu sonuçlanacağını umut ettiğini bildirdi.

Yener UEFA'ya bildirim saatinin bu gece 24:00 olduğunu bu transferlerin bu saate kadar gerçekleşmemesi halinde vaz geçileceğini de vurguladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler