Sapara ve Cech neler söyledi?

Türkiye Kupası karşılaşmasında Sivasspor karşısından 2-1 lik skorla mağlup olan Trabzonspor'da futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu.Marek Cech maçın ardından şöyle konuştu;Oyuna derli topla başladık ilk yarının son dakikasında gol yedik. Yediğ

Sapara ve Cech neler söyledi?

Türkiye Kupası karşılaşmasında Sivasspor karşısından 2-1 lik skorla mağlup olan Trabzonspor'da futbolcular maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Marek Cech maçın ardından şöyle konuştu;

Oyuna derli topla başladık ilk yarının son dakikasında gol yedik. Yediğimiz o gol işimizi zorlaştırdı .ikinci yarıda da bir gol yedik,ama son dakikada bir gol atarak avantajlı bir skor elde ettik. Çok ilginç bir maçtı .Kalemize  atılan 3şutun 2 si gol oldu. Maç 2-1 bitti. Bir taraftanda şunu görmek lazım evimizde yemeden atacağımız bir gol bizi üst tura taşıyacak.1-0 lık galibiyet bile bize yetecek.Burada attığımız gol sayesinde Trabzon’da turu geçmemiz karşılaştı.Kasımpaşa maçında da son dakikada gol attık burada da son dakikada bir gol attık. Bu gol turu geçmemize yardımcı olacak,Trabzon’da tur için gerekin skoru yakalayacağız

 

 

Son dakikada attığı golle tur için umjut olan Sapara ise şunları söyledi;

" Gerçekten önemli bir gol çünkü kupa bizim için önemli bir hedef. 2-0 mağlup olmaktansa 1 farklı mağlup olmak daha iyi. Son dakikaya kadar mücadele ettik. Son nefestede golü bulduk.  Faul pozisyonunda pası ben attım ama faulü göremedim Halil'e sorduğumda faul dedi. Sonuç olarak iyi diyebileceğimiz bir skorla buradan ayrıldık."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor