Sapara: Şampiyon olacağız!

Trabzonspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Marek Sapara, konuştu.Slovak yıldız, “Trabzon geçen sezon, sonuna kadar şampiyonluğu kovaladı, ama olmadı. Bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunu gerçekten umut ediyor ve gönülden istiyorum.Trabzons

Sapara: Şampiyon olacağız!

Trabzonspor'un Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı Marek Sapara, konuştu.

Slovak yıldız, “Trabzon geçen sezon, sonuna kadar şampiyonluğu kovaladı, ama olmadı. Bu sezon şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bunu gerçekten umut ediyor ve gönülden istiyorum.

Trabzonspor zaten bu hedefi, her zaman kovalıyor. Takımda kaliteli oyuncular var. Her ne kadar zor bir grupta olsak da, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlara imza atacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Taraftara da mesaj gönderen Sapara, “Onları gururlandıracak sonuçlar alacağımızı umut ediyorum. En büyük hedefim bu olacak.

Umarım desteklerini hep arkamızda hissederiz. Vatandaşım Robert Vittek’le de konuştuk. Buraya geldiği için O da çok mutlu olduğunu söyledi” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler