Sapara "O haber gerçeği yansıtmıyor!"

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Saparı’nın Avukatı Nilsi Baumgarten, bordo-mavili kulübe yazı göndererek bir süre önce müvekkilinin atfen Türk medyasında yer alan açıklamaların tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı. Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Sa

Sapara "O haber gerçeği yansıtmıyor!"

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Marek Saparı’nın Avukatı Nilsi Baumgarten, bordo-mavili kulübe yazı göndererek bir süre önce müvekkilinin atfen Türk medyasında yer alan açıklamaların tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı. 

Trabzonspor’un Slovak oyuncusu Sapara, ülkesinin milli takımında bulunduğu dönemde yapmış olduğu iddia edilen, “Ligde ummadıkları yerde olduklarını ve yapılan teknik adam değişikliğinin doğru değildi” şeklinde açıklamaların gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak avukatı aracılığı ile Trabzonspor kulübüne yazı gönderdi. 
 
Sapara’nın hem haberlerin yayınlandığı mecralara hem de farklı kuruluşların medya mensuplarına hiçbir açıklamada bulunmadığına işaret eden Baumgarten, “Marek bu haberleri yazanlara veya herhangi bir başka basın mensubuna kulüp ve teknik direktör hakkında en ufak bir bildirimde bulunmamıştır. Marek gelinen bu aşamada haberleri yazanlara karşılık gerekirse yasal adımlar atmaya da hazırlanmaktadır” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler