Sapara geliyor mu?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transferdeki son durumu haber61’e değerlendirdi.Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligine alınmasıyla Trabzonspor’da transfer arayışları başladı. Medyada sıkça ismi geçen bazı futbolcular yazılsa da Başkan Sadri Şener bilgi kirlili

Sapara geliyor mu?

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener transferdeki son durumu haber61’e değerlendirdi.

Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligine alınmasıyla Trabzonspor’da transfer arayışları başladı. Medyada sıkça ismi geçen bazı futbolcular yazılsa da Başkan Sadri Şener bilgi kirliliğini gidermek adına haber61’e yaptığı açıklamalarda bulundu.

Şener “Transfer arayışlarımız elbette ki devam ediyor. Medyada yazılıp çizilen Sestak isimli futbolcu ile ilgilenmediğimizi ifade edebilirim. Ancak yöneticimiz Tuncay Bekiroğlu’nun ilgilendiği Ankaragücü’nde forma giyen Sapara’da durum ilerleme kaydediyor. Yarın daha detaylı sonuç çıkacağına inanıyorum. Ancak henüz bu konuda netleşmiş bir şey yok. Bunun yanı sıra yeniden gündeme getirilen Zeigler Trabzonspor’a gelmek istemiyor. Biz Trabzonspor’a en iyisini getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aklımızda birkaç isim daha var ama bu isimler ancak yarın netlik kazanır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor