Sapara Fenerbahçe'yi istiyor

 Kupada Sivas'a attığı frikik golüyle final ve Avrupa umutlarının diri kalmasını sağlayan Sapara, finalde Fenerbahçe ile karşılaşmayı umduğunu dile getirdi Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor karşısında 1-0 kazanılan maçta attığı golle takımın gruptan ç

Sapara Fenerbahçe'yi istiyor

 

Kupada Sivas'a attığı frikik golüyle final ve Avrupa umutlarının diri kalmasını sağlayan Sapara, finalde Fenerbahçe ile karşılaşmayı umduğunu dile getirdi
 
Ziraat Türkiye Kupası'nda Antalyaspor karşısında 1-0 kazanılan maçta attığı golle takımın gruptan çıkmasını sağlayan, önceki gün de frikik golüyle bordo-mavilileri final için umutlandıran Sapara, finalde Fenerbahçe'yi istiyor.
 
Sivasspor'u eleyeceklerini inandığını belirten Slovak yıldız, "Türkiye Kupası'nda yarı finali geçtikten sonra finalde Fenerbahçe ile karşılaşmayı umuyorum. İki kulüp arasında nasıl rekabet olduğu biliniyor. Umarım finale kalırız. Eğer onlar da finale yürürlerse orada, o yoğun atmosferde karşılaşırız" diye konuştu. 
 
GEÇERSEK, SEVİNÇ İKİYE KATLANACAK 
 
Tolunay Kafkas'ın 4 maçlık aradan sonra şans verdiği Marek Sapara, atışı kendisinin kullanmasını kenar yönetiminin istediğini söyledi. Frikikte Adrian ve Soner'in de topun başına geldiğini belirten tecrübeli oyuncu, "Son dakikadaki frikik golünü atmak da bana düştü. Topun gidişinden gol olacağını anladım. O anda büyük sevinç yaşadım. Turu geçersek bu sevinç ikiye katlanacak" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor