Sapara Beşiktaş'a karşı iğne ile oynadı

 SAPARA İĞNEYLE ÇIKTI Trabzonspor'un Slovak oyuncsu Marek Sapara, serum tedavisi görüp iğne olarak Beşiktaş karşısında görev aldı. Soğuk algınlığı geçiren Sapara, bugün kendisiyle görüşen teknik direktör Şenol Güneş'e, "Oynamak istiyorum. Kendimi iyi hiss

Sapara Beşiktaş'a karşı iğne ile oynadı

 SAPARA İĞNEYLE ÇIKTI

 Trabzonspor'un Slovak oyuncsu Marek Sapara, serum tedavisi görüp iğne olarak Beşiktaş karşısında görev aldı. Soğuk algınlığı geçiren Sapara, bugün kendisiyle görüşen teknik direktör Şenol Güneş'e, "Oynamak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum" diyince ilk 11'de sahaya sürüldü.

 ZEKİ FORMAYI KAPTI

 Trabzonspor'un genç sağ beki Zeki Yavru Beşiktaş maçında formayı kaptı., Ligde ilk kez 4'üncü haftada oynanan Sivasspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve başarılı oyunuyla göz dolduran Zeki Yavru, Fenerbahçe ve Mersin İdmanyurdu karşısında yedek beklemiş, Kasımpaşa maçında ise yine ilk 11'de forma giymişti. Zeki, Beşiktaş karşısında bu sezon üçüncü kez ilk 11'de sahaya çıkarken, ilk kez bir derbi maçta da bordo mavili formayı giymiş oldu.

Bordo mavili ekibin şansız oyuncusu Zeki’nin yaptığı faul sonrası Fernandes’in firikği Trabzonspor kalesine gol olması Zeki’yi üzdü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor