Santrafor ve Stoper Takviyesi

Ömer Kandemir ve İsmail Aslan ile yollarını ayıran Giresunspor, santrfor Tayfun Özkan ve stoper Muhsin Erözkan ile anlaşmaya vardı.TAYFUN VE MUHSİN YEŞİL BEYAZ OLDU  Girsunspor, 184 maçta 136 gol atan ve sezonun ilk yarısında Körfez Futbol Kulübü'nün form

Santrafor ve Stoper Takviyesi

Ömer Kandemir ve İsmail Aslan ile yollarını ayıran Giresunspor, santrfor Tayfun Özkan ve stoper Muhsin Erözkan ile anlaşmaya vardı.

TAYFUN VE MUHSİN YEŞİL BEYAZ OLDU 
 
Girsunspor, 184 maçta 136 gol atan ve sezonun ilk yarısında Körfez Futbol Kulübü'nün formasını giyen gölcü futbolcu Tayfun Özkan'ı kadrosuna kattı. Giresunspor, savunmaya da takviye yaparak Eyüpspor'dan stoper Muhsin Erözkan'ı renklerine bağladı. 
 
BAYRAMPAŞA'YA MAĞLUP OLDU 
 
Devre arası kamp çalışmalarına bir süreden bu yana Antalya'da devam eden Giresunspor, Bayrampaşaspor ile oynadığı hazırlık maçından 3-2 mağlup ayrıldı.
 
Sahaya, Mehmet Akif, Feridun, Süleyman, Gökhan, Hüsamettin, Bilal, Selçuk, Fatih Şen, Mutlu, Uğur, Aydın Kuzu tertibiyle çıkan Giresunspor, müsabakanın ilk yarısını 3-0 yenik tamamladı. Cengizhan, Ramazan, Ömer Karancı, Emre Cömert ve Atilla değişikliği ile ikinci yarıya başlayan Giresunspor, Selçuk Yıldırım ve Emre Cömert ile goller bulmasına rağmen sahadan mağlup ayrıldı. 
 
RAKİP EYÜPSPOR 
 
Sık sık hazırlık maçı oynamayı düşünen Giresunspor, Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grubu takımlarından Eyüpspor ile bir maç yaparak hazırlıklarını sürdürecek. Yeşil beyazlılar perşembe günü de bir hazırlık maçı oynamak için takım arayışlarına devam ediyor. 
 
ÜNİVERSİTEDEN GİRESUNSPOR'A KOMBİNE DESTEĞİ 
 
Bu arada Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Giresunspor'a kombine bilet desteğinde bulundu. Rektörlük kulüp tarafından kendilerine sunulan kombine biletleri akademik ve idari personel arasında paylaşımını yaparak, satışını gerçekleştirdi. Satışlardan elde edilen gelir ise Giresunspor Kulüp Müdürlüğü'ne teslim edildi. Giresun Üniversitesi Rektörlüğü'nün Giresunspor'a katkılarının bundan sonra da devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler