Şanlıurfaspor'a polis baskını

 Baskının zimmete para geçirildiğine ilişkin bir şikayet üzerine yapıldığı iddia edildi. BİNADAKİLER DIŞARI ÇIKARTILDISpor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyon olarak Bank Asya 1’inci Ligi’ne yükselen Şanlıurfaspor’un yarın gerçekleştirilecek kongresinde

Şanlıurfaspor'a polis baskını

 

Baskının zimmete para geçirildiğine ilişkin bir şikayet üzerine yapıldığı iddia edildi.

 

BİNADAKİLER DIŞARI ÇIKARTILDI

Spor Toto 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyon olarak Bank Asya 1’inci Ligi’ne yükselen Şanlıurfaspor’un yarın gerçekleştirilecek kongresinden 1 gün önce şok bir gelişme yaşandı. Sabah saatlerinde kulüp binasının etrafını saran ekipler, içerde bulunanları dışarı çıkardılar, mesaiye gelen görevlileri de içeri almadılar. 

 

3 SAATLİK BEKLEYİŞ

Polis, bu arada Cumhuriyet Savcısı’nın kulüp binasına gelerek inceleme yapacağını belirtti. Yaklaşık 3 saat süren bekleyiş, savcının gelmeyeceğinin bildirilmesi ve polis ekiplerinin kulüp binasından ayrılması ile son buldu. Kulüp binasında arama yapılmadığı öğrenilirken, baskın sebebine ilişkin bilgi verilmedi.

 

YÖNETİCİLER ŞİKAYETÇİ OLDU, İDDİASI

Şanlıurfaspor Genel Saymanı Mehmet Cafer, kulübe yapılan polis baskınının mevcut yönetimde bulunan 2 kişinin şikayeti üzerine yapıldığını iddia ederek şunları söyledi:

"Sabah polislerin kulüp binasına geldiği ve içeriye kimsenin alınmadığını öğrenince Emniyet Müdürlüğü ile temasa geçtim. Bana, savcılığın isteği doğrultusunda ekiplerin kulüp binasında bulunduğunu söylendi. Sebebini sorduğumda ise, 2 arkadaşımızın zimmete para geçirildiği yönünde suç duyurusunda bulundukları için savcılığın inceleme yapmak istediğini öğrendik. Yarın yapılacak kongre öncesi böyle bir olayın olması hepimizi şaşırttı. Tüm hesaplarımız açık ve istenildiği zaman herkes tarafından denetlenebilir. Bunun kongre öncesi olması çok manidar ve düşündürücü."

Kendilerine dün gece kongrede aday olmamaları yönünde bazı kişiler tarafından mesaj gönderildiğini ileri süren Genel Sayman Cafer, "Bize bu mesajı verenlere geri adım atmayacağımızı ilettim. Bize, aday olmamız halinde bu yönde şikayetlerde bulunulacağı da söylendi. Fakat biz Şanlıurfaspor sevgimizden dolayı bu gibi tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz" dedi.

 

BAŞKAN YORUM YAPMADI

Kongrede yeniden aday olacağını açıklayan Şanlıurfaspor Başkanı Kemal Saraçoğlu ise yorum yapmak istemediğini söyledi, "Kongre öncesi yaşanan bu gelişmenin takdirini kamuoyuna bırakıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler